There are things that are indisponsable in life. Detailed konwledge of the Enya discography is surely one of them, so I made this quiz for you. Good luck!

1. Which ‘Shepherd Moons’ track was first an ‘Orinoco Flow’ b-side?
a) No Holly For Miss Quinn
b) Evacuee
c) Smaointe…

2. Which 12″ vinyl single has a metalic cover?
a) Evening Falls…
b) The Celts
c) How Can I Keep From Singing?

3. Moonshadows was released on:
a) vhs
b) vhs and laserdisc
c) vhs and dvd

4. Which of these collections was released in the US?
a) Amarantine Deluxe Collector’s Edition?
b) A Box of Dreams
c) The Enya Collection

5. What was the number of the 1984 Touch Travel compilation that featured two Enya tracks?
a) T2
b) T3
c) T4

6. Which of these singles was released under the title ‘Noche de Paz’ in Columbia?
a) The Celts
b) Oiche Chiuin
c) Storms in Africa

7. How many copies of ‘Only Time: The Collection’ were released according to its booklet?
a) 100,000
b) 200,000
c) 500,000

8. Midnight Blue appears on which single?
a) Only Time
b) Wild Child
c) Amarantine

9. Which of these ‘ENYA’ tracks was extended for ‘The Celts’?
a) Portrait
b) Triad
c) Fairytale

10. Profit from which single was donated to charity?
a) Only Time
b) Only Time (remix)
c) Wild Child

Correct answers (highlight the grey area to see them):
1. c, 2. c, 3. b, 4. a, 5. c, 6. a, 7. b, 8. b, 9. a, 10. b

10 points  You are a complete Enya nerd deserving Enya collector. Bravo!
7-9 points You know your stuff. Well done!
3-6 points Quite good, you’re on your way.
1-2 points You couldn’t have scored this low even on purpose… or could you?